Curs Gemologie

             Acest curs este o interesantă călătorie educațională în lumea pietrelor prețioase! Cursul include:

-Curs gemolog (descoperire pietre și diamante);

-Curs confecționare bijuterii și obiecte decorative folosind pietre prețioase sau pietre colorate.

             Workshopurile Gemkids vor cuprinde experimente science unde copiii vor crea pietre sintetice, treasure hunt for gems și multe altele.

             Gemologia este știința care studiază, clasifică, evaluează și certifică pietrele prețioase după metode științifice, fiind și o ramură a mineralogiei.

             La cursurile Gemkids, copiii vor explora cum pietrele sunt formate în mediul natural, modul în care oamenii muncesc pentru a aduce pietrele prețioase în folosință, cum civilizațiile au prețuit pietrele prețioase de-a lungul timpului și modul în care întrebările de etică îndrumă domeniul astăzi și spre viitor. De asemenea, vor învăța beneficiile pietrelor asupra binestării noastre si conexiunea lor cu universul, dar și diferitele caracteristici, categorii și modalități de formare pentru fiecare piatră.

             Printr-un curs complet de gemologie și workshopuri suntem capabili să învățăm copiii despre legătura și marea conexiune între natură, istorie, chimie, artă și cultură. Urmăm calea unei pietre de la mină până ajunge pe piață și vom realiza cum un simplu proces geologic poate avea un impact profund asupra societăților umane în timp.

             Domeniul gemologiei oferă o oportunitate extraordinară pentru copii, creează pasiune și dezvoltă creativitatea, aduce informații importante de geografie, natură, chimie, geologie și deschide porțile unei posibile cariere de success.

             Un gemolog identifică, clasifică și apreciază pietre prețioase.

             Acest curriculum standard va incita și insufla pasiune pentru gemologie prin captivarea copiilor de clasele I-IV, dar și a prichindeilor preșcolari.

             România are nevoie de specialiști în acest domeniu, iar conexiunea cu această lume de la o vârstă fragedă poate crea o mare pasiune pentru pietre prețioase și deschide porțile unui viitor extraordinar. Această meserie este foarte cautată în lumea întreagă.

             Deschide-ți și tu sufletul către ceva nou!

             Diamantele sunt pentru totdeauna, iar cunoștințele dumneavoastră despre diamante și pietre prețioase sunt atât de valoroase încât vă pot schimba viața!